Over ons

 

 

‘Sint komt langs’ verzorgt een professioneel Sinterklaas en/of Pieten-bezoek thuis, op het werk of bij de vereniging rondom het leukste feest van het jaar!

"

Wij zijn een professionele onderneming die zich onderscheidt van het massale aanbod van sint en piet bezoeken op websites zoals Marktplaats. Onze prijzen zijn reëel, scherp en passend bij ons totaalaanbod. Een bezoek door ons georganiseerd zorgt voor een gezellig, plezierig en persoonlijk karakter. Sinterklaas trekt speciaal zijn kostuum aan zoals op TV en ook de pieten zien er op hun allerbest uit. Zoals vanouds beschikken Sinterklaas en zijn Pieten over jaren ervaring en zijn niet bang voor improvisatie. Samen een liedje zingen of een dansje met piet, het kan allemaal. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om vooraf aan ons bezoek nog wat extra informatie aan te bieden. Wij zorgen er dan voor dat het netjes bij Sinterklaas in het grote boek staat!

 
 

 

Werkgebied

Ons werkgebied richt zich voornamelijk op de regio Zuid-Limburg. Als standaard hanteren wij bezoeken binnen een straal van ongeveer 10 kilometer rondom de postcode 6181 (Elsloo). Wanneer wij in de gelegenheid zijn is een bezoek buiten deze regio vaak geen probleem. Hiervoor rekent Sinterklaas wel een extra paardenkracht-reisvergoeding. Voor de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Werkgebied-Sint komt langs.nl

 

Maatwerk

Naast onze bijzondere huis en bedrijfsbezoeken denken wij ook graag met u mee voor een speciaal bezoek op maat. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld promotionele activiteiten en ander maatwerk waarbij Sinterklaas en zijn Pieten u graag een handje helpen. Van een bezoek aan een winkelcentrum, tot aan een compleet verzorgde intocht, Sint komt langs!

Professioneel en feestelijk

Het bezoek van Sinterklaas aan ons land is elk jaar maar van korte duur. Wanneer u een plekje in de agenda van Sint reserveert mag u ook hoog bezoek verwachten. ‘Sint komt langs’ zorgt ervoor dat u ons bezoek nog lang zult herinneren en met veel plezier zult terugdenken aan deze unieke beleving. Onze medewerkers beschikken over een achtergrond en professionele ervaring in de theaterwereld. Voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en verenigingen zetten wij ons vanaf de landelijke intocht tot aan pakjesavond in om u deze eeuwenoude feestelijke traditie aan te bieden. Met een hoog persoonlijk karakter en een bezoek op maat zult u straks met een grote glimlach uitroepen: Sint komt langs!