Bezoek aan huis

 foto 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas en zijn pieten bij jou thuis, wie wil dat nou niet!?

 

De sint trekt voor deze speciale gelegenheid zijn beste kostuum aan zoals op TV. Ook zijn pieten zien er op hun allermooist uit. Sinterklaas neemt natuurlijk zijn grote boek mee. Papa en mama kunnen zelfs het laatst recente eigen materiaal aandragen voor sinterklaas over de betreffende kinderen en ouders. Ook weet sinterklaas de pakjes in huis tevoorschijn te toveren mocht u dit leuk vinden. Verder schromen zijn pieten er niet voor om gezellig mee te zingen of een dansje te doen en wordt er vaak gelachen. Hierdoor wordt een bezoek van sinterklaas en zijn pieten persoonlijk, leuk, gezellig en een feestelijke beleving voor jong en oud!

Meer informatie over ons werk vindt u op onze pagina ‘over ons’.

Een huisbezoek van Sint komt langs bestaat oa. uit:

  • Sinterklaas in professioneel kostuum, net zoals op TV!
  • Vriendelijke en gezellige piet(en) die er op hun allermooist uitzien
  • Strooigoed
  • Mogelijkheid tot het uitdelen van persoonlijke cadeaus
  • Persoonlijke inbreng voor in het grote boek
  • Uitbreid mogelijkheden a.h.v. aantal kinderen en gasten

Ons werkgebied voor de sint richt zich voornamelijk op de regio Zuid-Limburg. In een straal van +/- 10 kilometer rondom Elsloo (postcode 6181) is een bezoek geen enkel probleem. Buiten deze regio is een bezoek na overleg vaak mogelijk en rekent sint een kleine extra paardenkrachtvergoeding voor de extra kilometers.

Op onderstaand kaartje ziet u makkelijk en snel of uw woonplaats binnen ons standaard werkgebied valt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. een bezoek buiten, of net op de rand van dit gebied, neem dan gerust contact met on op!

Werkgebied-Sint komt langs.nl

Huisbezoek (particulier): 20 min. 30 min. 45 min. 60 min.
Tot 4 kinderen € 75,00      
Tot 6 kinderen   € 90,00    
Tot 8 kinderen     € 105,00  
Tot 12 kinderen       € 130,00

Bovenstaande prijzen bestaan uit sint & piet(en), strooigoed en zijn inclusief btw en reiskosten (binnen straal van 10 km). 

Verder zijn wij een professionele onderneming die sinterklaas en zijn pieten op hun allerbest bij u op bezoek sturen. Een bezoek waar u nog lang aan zult terugdenken!

Betaling vindt plaats aan het einde van ons bezoek. U ontvangt van sinterklaas na afloop indien gewenst een officieel factuurtje.

De agenda van sinterklaas raakt vaak snel vol, regel daarom direct uw boeking!

Boekingsformulier Sint komt langs!

Controleer goed uw mailadres
 
Vul bovenstaand formulier volledig in en u ontvangt spoedig een reactie op uw aanvraag!