Piet op bezoek!

 

foto 16

Zoekt u professionele en gezellige pieten, of heeft Sinterklaas geen plekje meer vrij in zijn agenda? Boek dan nu een Pieten-bezoek en Piet komt langs! 

 

Sinterklaas is vaak heel druk met al zijn bezoeken. Het kan soms lastig zijn om een plekje in zijn agenda te reserveren. Niet getreurd! Zijn pieten hebben soms nog wel een plekje vrij. Zoekt u 1, 2 of meerdere professionele en gezellige pieten boek dan snel hier ons Pieten-bezoek. Onze pieten verschijnen op elk adres in hun beste kostuum. Zij hebben al jaren lang pieten ervaring en beschikken over een mooi improvisatietalent. Natuurlijk wordt bij een Pieten-bezoek het pietenschriftje meegenomen. Net zoals in het grote boek van sinterlaas, is het mogelijk om vooraf nog zelf wat extra informatie aan te leveren over bijvoorbeeld de kinderen, maar ook papa of mama. Een Pieten-bezoek zorgt voor een uniek bezoek met gezelligheid, humor, sinterklaasliedjes en wie weet zelfs een dansje. Klop, klop op uw deur en; Piet komt langs!

Meer informatie over ons werk vindt u op onze pagina ‘over ons’.

Een Pieten-bezoek bestaat oa. uit:

  • 2 professionele, vriendelijke en gezellige zwarte pieten die er op hun allermooist uitzien (extra zwarte piet(en) mogelijk tegen meerprijs)
  • Strooigoed
  • Mogelijkheid tot het uitdelen van persoonlijke cadeaus
  • Persoonlijke informatie in het pietenschriftje
  • Uitbreid mogelijkheden a.h.v. aantal kinderen en gasten

Ons werkgebied richt zich voornamelijk op de regio Zuid-Limburg. In een straal van +/- 10 kilometer rondom Elsloo (postcode 6181) is een bezoek geen enkel probleem. Buiten deze regio is een bezoek na overleg vaak mogelijk en rekent piet een kleine extra pietenschoen-reisvergoeding voor de extra kilometers.

Op onderstaand kaartje ziet u makkelijk en snel of uw woonplaats binnen ons standaard werkgebied valt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. een bezoek buiten, of net op de rand van dit gebied, neem dan gerust contact met on op!

Werkgebied-Sint komt langs.nl

Huisbezoek (particulier): 20 min. 30 min. 45 min.  
Tot 4 kinderen € 55,00      
Tot 6 kinderen   € 65,00    
Tot 8 kinderen     € 75,00  
         

Bovestaande prijzen bestaan uit een bezoek van 2 zwarte pieten, strooigoed en zijn inclusief btw en reiskosten (binnen straal van 10 km). Een pietje meer of minder bedraagt – of  + € 15,-

Wij sturen onze pieten op hun allerbest bij u op bezoek. Een bezoek waar u nog lang aan zult terugdenken!

Betaling vindt plaats aan het einde van het Pieten-bezoek. U ontvangt van piet na afloop een officieel factuurtje.

De agenda van de pieten raakt ook soms snel vol, regel daarom direct uw boeking door onderstaand formulier volledig in te vullen en op 'versturen' te klikken. U ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een reactie op uw verzoek.

Boekingsformulier

Controleer goed uw mailadres
 
Vul bovenstaand formulier volledig in en u ontvangt spoedig een reactie op uw aanvraag!